Welkom!

Welkom op hét online platform voor vrijwilligerswerk in Zwijndrecht. Wil jij iets goeds doen? Of zoek je juist een vrijwilliger? Plaats of bekijk het vraag en aanbod, stuur een berichtje en ontdek dat 'helpen happy maakt'! 

Hoe het werkt


week van vrijwilliger

Van 13 tot en met 18 juni 2022 vindt de week van de vrijwilliger plaats. Tijdens deze week zet de gemeente Zwijndrecht, in samenwerking met verschillende organisaties, alle vrijwilligers in Zwijndrecht en Heerjansdam in het zonnetje en bedankt hen voor hun inzet! Vrijwilligers zijn immers GOUD waard! Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Zwijndrecht en/of Heerjansdam kan zich opgeven voor 1 activiteit in de week van de vrijwilliger. 

Meld je nu snel aan!

vrijwilliger

actueelBeursvloer zwijndrecht 

Week van de vrijwilliger

Van 13 tot en met 18 juni 2022 vindt de week van de vrijwilliger plaats. Tijdens deze week zet de gemeente Zwijndrecht, in samenwerking met verschillende organisaties, alle vrijwilligers in Zwijndrecht en Heerjansdam in het zonnetje en bedankt hen voor hun inzet! Vrijwilligers zijn immers GOUD waard! 

Vrijwilligersmarkt 

Vrijwilligerswerk is niet alleen heel nuttig, maar ook bij uitstek een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom organiseert Zwijndrechtvoorelkaar voor en samen met een aantal maatschappelijke organisaties in Zwijndrecht een vrijwilligersmarkt op donderdag 16 juni. 

Vrijwillig Traineeship 

Hulpacties oekraine

impact maken - op jouw manier

hulpacties voor Oekraïne 

Wat er gebeurt in Oekraïne is verschrikkelijk. Wat kun je doen om de Oekraïense bevolking te helpen? Of kun je de Oekraïense mensen hier helpen en steunen?  Hier vind je de beste hulpacties verzameld!  

oekraine

Het verschil maken

Hoe wil jij het verschil maken? Kies uit de vele opties wat bij jou past en maak impact op een ander, de wereld én jezelf.

Vind vrijwilligerswerk

image

Hulp vragen

Stel je vraag op ons platform met mensen die graag voor je klaar staan. Vind elkaar makkelijk én veilig.

Tips

image

Vrijwilligers zoeken

Vind makkelijk nieuwe vrijwilligers die passen bij jouw goede doel, stichting, non profit óf cliënt. Eenmalig, flexibel of structureel.

Plaats een vacature

image

Voor organisaties

Vind hier ons aanbod voor organisaties die goed doen! 


Ons aanbod

matches in je inbox

Geen tijd om te zoeken? Maak het jezelf gemakkelijk en maak een profiel aan. Wij sturen je dan een e-mailtje als er nieuw vraag en aanbod online komt dat helemaal bij jou past. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen!

profiel aanmaken

Do good,
feel great!

Vrijwilligerswerk kun je op zoveel manieren en plekken doen, dat er altijd wel iets voor jou bijzit. Word (taal)maatje, ga gezellig koffie drinken, help bij de Voedselbank of schrijf een lief kaartje voor eenzame ouderen. Of ontdek één van de andere opties waar je nu bij aan de slag kunt:

Onze community

Hulpvragers

Zou je tijdelijk of regelmatig een handje extra kunnen gebruiken? Is je organisatie hard op zoek naar vrijwilligers of naar passende hulp voor je cliënt(en)? Plaats een hulpvraag en vind iemand die kan helpen!

Plaats een hulpvraag

Vrijwilligers

Wil je ook graag eens iets doen voor een ander? Maak snel een account aan, plaats een hulpaanbod of ga op zoek bij de hulpvragen naar iets wat bij jou past!

Maak een account aan

Samen sterker

Zwijndrechtvoorelkaar maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. Samen met alle andere marktplaatsen van NLvoorelkaar proberen we zoveel mogelijk mensen in Nederland happy te maken.

Naar NLvoorelkaar