Welkom! 

Welkom op hét online platform voor vrijwilligerswerk in Zwijndrecht. Hier vind je makkelijk iets wat bij je past.
Van vrijwilligers(werk) tot doing good op jouw manier. Alles waarmee je een ander, de wereld én jezelf happy maakt!

Hoe het werkt

Zomer-doe-boek

Vrijwilligersmarkt

Het plein aan het Norderstedtplein 14 (voor de bibliotheek Walburg) wordt op donderdag 22 september omgetoverd tot DE ontmoetingsplek voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en (toekomstige) vrijwilligers. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er op een gezellige en vrijblijvende manier kennis gemaakt met elkaar.

Meld je als organisatie aan of kom gezellig langs op de vrijwilligersmarkt! Aanmelden (alleen nodig als organisatie) kan via deze link of via info@zwijndrechtvoorelkaar.nl / 078-6206060.

Ben je al benieuwd naar de aanwezige organisaties tot nu toe? Brochure Vrijwilligersmarkt 22-9.pdf

Ik meld mij aan als organisatie!

actueel

4e Beursvloer zwijndrecht zeer geslaagd! 

Vrijwilligersmarkt 

Vrijwilligerswerk is niet alleen heel nuttig, maar ook bij uitstek een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom organiseert Zwijndrechtvoorelkaar voor en samen met een aantal maatschappelijke organisaties in Zwijndrecht een vrijwilligersmarkt op donderdagochtend 22 september 2022. Voor meer informatie: www.zwijndrechtvoorelkaar.nl/vrijwilligersmarkt

Een WhatsApp verzendlijst voor eenmalige hulpvragen!

Eenmalig vrijwilligerswerk is perfect als je weinig tijd hebt. Of als je wil uitproberen wat er bij je past en wat je leuk vindt. Of als je gewoon houdt van afwisseling en nergens aan vast wil zitten. Ook op deze manier kun je heel veel voor anderen betekenen! Wat denk je bijvoorbeeld van een dagje helpen op een festival, een burendag of een keer met de collectebus voor het goede doel langs de deuren? Speciaal voor deze eenmalige hulpvragen hebben wij in Whatsapp een 'verzendlijst' opgezet.

Vrijwillig Traineeship 

week van de vrijwilliger

Van 13 tot en met 18 juni 2022 vond de week van de vrijwilliger plaats. Tijdens deze week heeft de gemeente Zwijndrecht, in samenwerking met verschillende organisaties, zoveel mogelijk vrijwilligers in Zwijndrecht en Heerjansdam in het zonnetje gezet! Wij hopen dat alle vrijwilligers die hebben deelgenomen aan 1 van de activiteiten hebben genoten! Op naar volgend jaar! 

impact maken - op jouw manier

matches in je inbox

Geen tijd om te zoeken? Maak het jezelf gemakkelijk en maak een profiel aan. Wij sturen je dan een e-mailtje als er nieuw vraag en aanbod online komt dat helemaal bij jou past. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen!

profiel aanmaken

Do good,
feel great!

Vrijwilligerswerk kun je op zoveel manieren en plekken doen, dat er altijd wel iets voor jou bijzit. Word (taal)maatje, ga gezellig koffie drinken, help bij de Voedselbank of schrijf een lief kaartje voor eenzame ouderen. Of ontdek één van de andere opties waar je nu bij aan de slag kunt:

Onze community

Hulpvragers

Zou je tijdelijk of regelmatig een handje extra kunnen gebruiken? Is jouw organisatie hard op zoek naar vrijwilligers of naar passende hulp voor jouw cliënt(en)? Plaats een hulpvraag en vind iemand die kan helpen!

Vrijwilligers

Wil je ook graag eens iets doen voor een ander? Maak snel een account aan, plaats een hulpaanbod of ga op zoek bij de hulpvragen naar iets wat bij jou past!

Samen sterker

Zwijndrechtvoorelkaar maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. Samen met alle andere marktplaatsen van NLvoorelkaar proberen we zoveel mogelijk mensen in Nederland happy te maken.