Direct naar de inhoud van deze pagina

Beursvloer

Save the date!
Donderdag 31 oktober 2019 van 16.00 tot 18.30 uur
Beursvloer Zwijndrecht in Van der Valk Hotel Ara

Meer info volgt.

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is een bijeenkomst van ca. 2 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of professionele inzet. Namens Diverz zullen er zogenaamde hoekmannen aanwezig zijn die helpen bij het maken van een match. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een tegenprestatie van de ontvanger.

Matches in de praktijk

Voorbeelden van matches uit het land: het tuinhuis van een arbeidsmatige dagbestedingsplek is geholpen aan een bakoven en er is vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Spullenbanken verzamelen overtollige bedrijfsinventarissen zoals kantoor meubilair, laptops en gereedschappen.

Wie organiseerde de eerste Beursvloer in Zwijndrecht?

De Zwijndrechtse Beursvloer is een initiatief van Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds en vond plaats op 29 november 2018. Diverz is een in Zwijndrecht actieve welzijnsorganisatie die sterk is in verbinden en versterken. Het doel van de Beursvloer is om bedrijven, instellingen, verenigingen etc. van elkaars kwaliteiten gebruik te laten maken. De verspilling van de één kan de behoefte van de ander zijn.

Aanmelden voor de beursvloer


Aanmelden voor de beursvloer
Eerste Zwijndrechtse Beursvloer zeer geslaagd!
Op donderdag 29 november was het dan zover. De eerste Beursvloer, georganiseerd door maatschappelijke organisatie Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds was een feit. Na de inleiding door spreekstalmeester Wouter Gorter was de eer aan burgemeester D. Schrijer om de Beursvloer officieel te openen in Xiejezo. Kort daarna werden door de hoekmannen en vrouwen de eerste matches al gemaakt.

Het doel van een beursvloer is om in anderhalf uur zoveel mogelijk matches te maken met gesloten beurs. Vooraf was het vraag en aanbod al te vinden op het platform Zwijndrecht voor Elkaar. Tijdens de Beursvloer werden matches gemaakt door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Dankzij de inzet van alle aanwezige bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn er op de eerste maatschappelijke beursvloer een geweldig aantal matches gemaakt, 53 matches in totaal.

Elvedina Omanovic van Stichting Minima heeft maar liefst 12 matches gesloten. Elvedina zegt hierover: 'Super veel matches gemaakt, ik vind het leuk dat partijen niet alleen meewerken, maar ook meedenken'.Door de aanwezige notaris (Goedegebuure notariaat) is aan al deze matches een maatschappelijke waarde verbonden. Aan het einde van de beurs was de waarde van alle matches ruim € 17.850,00. Al met al een beursvloer waar Diverz met trots op terug kan kijken.

Volgend jaar is Diverz voornemens om een vervolg te geven en een tweede Beursvloer te organiseren in Zwijndrecht.

Voor meer informatie over de Beursvloer kijk op www.diverz.info of neem contact op met Nicole Blom van Diverz T 06 44 75 09 02.

foto Yvonne, Burgemeester en Wouter


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:Logo Diverz 2018 open

mailtel


Nicole Blom
078 620 60 60 of 06 44 75 09 02

info@diverz.info


Aanbod en vragen

Bekijk hier de het hele overzicht van alle vragen en aanbiedingen

Bekijk alle resultaten