Direct naar de inhoud van deze pagina

Beursvloer

Aanmelden voor de beursvloer Bekijk alle aanmeldingen

Uitnodiging Beursvloer Zwijndrecht 31 oktober 2019-page-001

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is een bijeenkomst van ca. 2 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of professionele inzet. Namens Diverz zullen er zogenaamde hoekmannen aanwezig zijn die helpen bij het maken van een match. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een tegenprestatie van de ontvanger.

Matches in de praktijk

Voorbeelden van matches uit het land: het tuinhuis van een arbeidsmatige dagbestedingsplek is geholpen aan een bakoven en er is vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Spullenbanken verzamelen overtollige bedrijfsinventarissen zoals kantoor meubilair, laptops en gereedschappen.

Wie organiseert de eerste Beursvloer in Zwijndrecht?

De Zwijndrechtse Beursvloer is een initiatief van Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds en vindt plaats op donderdag 31 oktober 2019. Diverz is een in Zwijndrecht actieve welzijnsorganisatie die sterk is in verbinden en versterken. Het doel van de Beursvloer is om bedrijven, instellingen, verenigingen etc. van elkaars kwaliteiten gebruik te laten maken. De verspilling van de één kan de behoefte van de ander zijn.

Aanmelden voor de beursvloer

Aanmelden voor de beursvloer Bekijk alle aanmeldingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Logo Diverz 2018 open
mailtel


Karin Hu
06 33 61 67 04
Nicole Blom
06 44 75 09 02
info@diverz.info

Terugblik eerste Zwijndrechtse Beursvloer 29 november 2018