Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Zwijndrecht

Sorteer op:
 • Profielfoto van Cora

  Aanbod van Cora

  Geplaatst door Cora
  Ik wil graag een beetje gezelligheid brengen bij mensen die echt eenzaam zijn.bezoekje.koffie.wandelen en eropuit Lees meer
 • Profielfoto van Pascal

  Aanbod van Pascal

  Geplaatst door Pascal
  Ik ben Pascal. 36 jaar oud, elektrotechnische opleiding. Muziekaal, vrolijk, geduldig. Werkzaam als Audio Video IT technicus in o.a de zorg sector. Kennis van Apple, Windows, digitale kabel TV... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 268 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jennie

  Aanbod van Jennie

  Geplaatst door Jennie
  hallo , mijn naam is jennie , ik ben 19 jaar oud en vind het leul om samen met andere wat te doen , mijn interesses gaan uit naar zwemmen , sporten , zingen , wandelen en nog veel meer heb je interess... Lees meer
 • Profielfoto van Sam

  Aanbod van Sam

  Geplaatst door Sam
  Mijn naam is Sam, ik ben 24 jaar en wil graag de mensen in mijn gemeente een handje helpen omdat ik denk dat dat leid tot een hechtere en betere gemeente! Ik ben ongeveer 1 tot 2 dagen per week beschi... Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ik wil graag iets voor iemand doen omdat ik uit ervaring weet dat het leven een stuk fijner is als je niet alleen ervoor staat Lees meer
 • Profielfoto van Monica

  Aanbod van Monica

  Geplaatst door Monica
  Ik vind het fijn om voor anderen klaar te staan op momenten dat het even niet meer gaat zoals de hond uitlaten of boodschappen doen. Lees meer
 • Profielfoto van Hellen

  Aanbod van Hellen

  Geplaatst door Hellen
  koffie/eten bij mensen in een bejaardentehuis. winkeltje beheren. 3 a 4 uurtjes per dag Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Aanbod van Gerard

  Geplaatst door Gerard
  Vindt schaken leuk, dus als ik zo iemand gezelschap kan houden is dat mooi Lees meer
 • Profielfoto van Elise

  Aanbod van Elise

  Geplaatst door Elise
  Ik wil graag mensen helpen die dat nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld eenzaam, die meer in beweging willen komen of die gewoon een leuke dag willen beleven. Ik houd van sporten, creatieve activiteiten... Lees meer
 • Profielfoto van Durk

  Aanbod van Durk

  Geplaatst door Durk
  Opgegroeid in een huishouden met zeer minimaal budget, en in de weekenden tijd over om anderen te helpen. Bezit een vrachtwagenrijbewijs(Dus ook aanhanger), heb voorheen in de computertechnologie een ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat vrijwilligers jou ook kunnen vinden en helpen.