Blijdschap voor de dieren

Adres
Karssenberg 11
Vestigingsplaats
Geesteren
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://bvdd.eu
Omschrijving
Stichting Blijdschap Voor De Dieren, nader te noemen BVDD is op 10 mei 2019 opgericht door Frank Dogterom. Een stichting die het doel heeft het welzijn van dieren te behouden en te bevorderen.

CBF Gecertificeerde – ANBI – non-profit organisatie
De stichting is een CBF gecertificeerde non-profit organisatie. Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Aan de kleine groep Erkende Goede Doelen kun je gerust geven. Dan weet je zeker dat jouw donatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld. Het bestuur bestaat uit onbezoldigde vrijwilligers. Zonder privé belangen stellen zij hun diensten ter beschikking van de stichting en daardoor het welzijn van dieren te bevorderen.

De stichting is opgericht met het doel dieren te helpen die in nood verkeren vanwege allerlei oorzaken die een eigenaar/houder met zijn dier kan krijgen. Hierbij valt te denken aan eigenaren/houders die hun dier niet meer kunnen verzorgen door persoonlijke omstandigheden. Oorzaken als bijvoorbeeld: opname in een ziekenhuis, verzorgingshuis, dakloosheid, overlijden etc.).


Meer info vindt u op onze website.
Organisatie logo Blijdschap voor de dieren