Direct naar de inhoud van deze pagina

Vind vrijwillgers

Vrijwilligers worden steeds belangrijker in onze samenleving. Daar weet u waarschijnlijk alles van. Het vinden van vrijwilligers is niet altijd gemakkelijk. Volgens onderzoek is ruim 8 op de 10 Nederlanders bereid een ander te helpen. Maar hoe komt u met hen in contact?

Via Zwijndrechtvoorelkaar.nl komt u laagdrempelig in contact met vrijwilligers die passen bij uw hulpvraag of vacature. Door het slimme e-matchingsysteem van Zwijndrechtvoorelkaar.nl wordt het ook nog eens veel gemakkelijker om een geschikte vrijwilliger te vinden. Bijvoorbeeld om te helpen met de organisatie en uitvoering van activiteiten zoals een sportdag, wekelijkse bingoavond of wandelclub. Maar ook ter begeleiding van of ter beantwoording van de hulpvragen van uw cliënten, patiënten of bewoners. Bijvoorbeeld boodschappenhulp, maatjescontact, vervoersdienst of hulp met het invullen van formulieren.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Zwijndrechtvoorelkaar.nl meldt u zich eerst aan als organisatie.. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Zwijndrechtvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna hulp vinden op 2 manieren:

1. Plaats een hulpvraag.. Door het slimme e-matchingssysteem van Zwijndrechtvoorelkaar.nl worden vrijwilligers in uw buurt automatisch van uw hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met u op.

2. Reageer op het hulpaanbod van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of zorgprofessional u aan? Neem dan contact met ze op!

Hulp gevonden?

Zwijndrechtvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Zwijndrechtvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.