Direct naar de inhoud van deze pagina

Voor organisaties

Bent u betrokken bij een zorg-, welzijns- of vrijwilligersorganisatie, een vereniging of gemeenschap? Wilt u graag anderen helpen, maar weet u niet goed wie in uw omgeving hulp nodig heeft? Op Zwijndrechtvoorelkaar.nl vindt u een overzicht van álle hulpvragen in uw regio. Zo wordt het nog gemakkelijker om te helpen!

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Zwijndrechtvoorelkaar.nl meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Zwijndrechtvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna uw hulp aanbieden op twee manieren:

1. Bied uw diensten aan. Dit kan al tijdens uw aanmelding. Uw hulpaanbod wordt vervolgens getoond in het hulpaanbod overzicht. Diegenen die op zoek zijn naar hulp kunnen bij interesse direct contact met u opnemen.
2. Bekijk het hulpvragen overzicht. Ziet u een hulpvraag die u aanspreekt dan kunt u direct contact opnemen en uw hulp aanbieden. Let wel op het onderscheid tussen vrijwillige en professionele (betaalde) hulp: het is niet de bedoeling dat u betaalde hulp aanbied wanneer iemand op zoek is naar vrijwillige hulp. Andersom mag natuurlijk wel!

Contact, en dan?

Zwijndrechtvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Zwijndrechtvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar bij vragen. Neem hier contact met ons op..